Algemeen

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 09:00 uur tot 22:30 uur

Ma-Di-Wo geopend vanaf 11:00 uur

Betaalmogelijkheden

Contant (géén 200-500 biljetten)
Pin (contactloos)
Maestro
VPAY
Diners
Visa
Mastercard
American Express
De Nationale Dinercheque
Your Gift Card 
Diner Cadeau card
VVV Cadeau card / Dinercheque / VVV Iris cheque
IAmsterdam-Card (25% korting op de lunch exclusief dranken)

Op vertoon van uw entreekaartje van: Museum het Rembrandthuis, Waalse Kerk, Amsterdam Historisch Museum, Stopera, Hermitage, Koninklijk Theater Carré, Joods Historisch Museum, Zuiderkerk, Hortus Botanicus, Scheepvaartmuseum, Oude Kerk, ARTIS, Nieuwe Kerk, Koninklijk Paleis, Sint-Nicolaaskerk, Madame Tussaud, Museum Ons' Lieve Heer op Solder, Beurs van Berlage,  Ziggo Dome, Heineken Music Hall / AFAS Live, Het Koninklijk Concertgebouw krijgt u bij een lunch of diner een kopje koffie of thee van het huis.

Daarnaast ontvangt u op vertoon van de gratis plattegrond van Amsterdam Oude Stad 10% korting op uw lunch en geldig voor maximaal 4 personen.

Algemeen

Bedrijfsleider

Priscilla den Ouden

Chef kok

Nick Schouten

Lid van:

Huisregels & Uniforme Voorwaarden Koninklijk Horeca Nederland

Klik hier voor meer informatie over onze Huisregels

Klik hier voor meer informatie over de Uniforme Voorwaarden Koninklijk Horeca Nederland

Sponsoring

Wij sponsoren jaarlijks:

» Daklozen ‘nieuwjaars’ diner voor dak- en thuislozen in Amsterdam.

» Flesseman lunch voor de bewoners van verzorgingshuis Flesseman a/d Nieuwmarkt.

» War Child

» Human Rights Watch 'benefiet diner'.

» VUmc verwenmoment, een diner als opkikker voor ouders van ernstig zieke kinderen.

Brancheorganisaties

HACCP

Wij zijn een HACCP goedgekeurd bedrijf.  Wij worden jaarlijs gecontroleerd door Houwers Holtackers.

Partners

I amsterdam

De I amsterdam website is de toegangspoort tot Amsterdam, die bezoekers alles biedt wat ze maar willen weten op het gebied van reizen, leven, zaken doen en genieten van het brede aanbod aan culturele activiteiten in Amsterdam. Meer info: www.iamsterdam.com

Puur* Amsterdam

Puur* Amsterdam is een evenementenbureau vol durf, creativiteit en enthousiasme. Al sinds 1996 organiseren wij onvergetelijke uitjes in de stad van ons hart.

Evenementen vanaf 8 tot grote evenementen tot 8000 personen! Kijk op de website www.puuramsterdam.nl en kies een compleet arrangement of combineer zelf de losse activiteiten. Verbaas u over onze aanbod aan creatieve pure stadsevenementen. Laat U inspireren!

Meer weten? mail naar: info@puuramsterdam.nl of bel 020 6260016

Specialtours.nl

Het leukste evenementenbureau voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest, groepsuitje of familie uitje in Nederland!

Bezoek de www.amsterdamtour.nl website of ga direct naar www.specialtours.nl

Specialtours werkt graag samen met Restaurant-Cafe In de Waag voor haar Walking Dinner in Amsterdam. Klanten zijn altijd zeer te spreken over de kwaliteit van het eten, de unieke historische sfeer, de lekkere koffie en de gezellige bediening. Ook voor uw teambuilding activiteiten, dagje Amsterdam, stadswandeling & tour, fietstocht, workshop, dinerspel, vrijgezellenfeest & bedrijfsuitje in Nederland!

Vragen? Mail naar info@specialtours.nl of bel 020 770 89 53.

Top Tours & Events

Op zoek naar een bijzonder feest of een leuk dagprogramma in Amsterdam? Een rondvaart, vergadering, workshop of een stadstour? Dan staat Top Tours & Events voor je klaar! Wij zijn al jaren één van de grootste tour & event bureaus van onze hoofdstad en organiseren zakelijke events en  particuliere uitjes met een TOP Touch. Bij Top Tours & Events staan wij voor: kwaliteit, passie, plezier, creativiteit en wij werken met een oog voor detail. Geen standaard personeelsuitjes, incentives of diner arrangementen, maar net dat beetje meer: dat is waar wij goed in zijn. De activiteiten zijn eindeloos te combineren tot een persoonlijk event en wij houden van persoonlijk contact. Top Tours & Events zorgt ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten in Amsterdam!.

Bereikbaar per mail op info@toptours.nl of telefoon: 020-6209338.

Get Events

Wij begrijpen als geen ander dat uw evenement moet prikkelen, motiveren en inspireren maar of u nu met 15 of 1500 personen komt, boven alles moet uw evenement natuurlijk één groot feest worden!
Of u nu op zoekt bent naar een Walking Diner door de Amsterdamse binnenstad begeleidt door onze professionele gidsen, of liever een avond in de huid van een verdachte kruipt tijdens een Moorddiner?
Wij staan voor u klaar! Wat maakt ons uniek? Ons persoonlijke contact natuurlijk. Vol enthousiasme gaan wij met uw event aan de slag en zullen niet rusten tot iedereen met een heerlijk voldaan gevoel weer naar huis gaat.
Bel ons gerust op 020-70 09 439 of stuur een mailtje naar info@getevents.nl voor persoonlijk advies. Daar zijn we tenslotte voor! 

Amsterdam Oude Stad

Amsterdam Oude Stad is een buurtproject voor de oude binnestad van Amsterdam om dit gebied aantrekkelijker te maken voor geïnteresseerde dagbezoekers; zij willen laten zien dat de oude binnenstad van Amsterdam veel meer te bieden heeft dan de wallen, coffeeshops en toeristenmassa's, en juist de aandacht vestigen op de bijzondere bezienswaardigheden in de buurt, écht leuke winkeltjes, lokale eetcafé’s, proeflokalen, musea en andere unica in de buurt.

Bezoek de website www.amsterdamoudestad.nl voor meer informatie over de bezienswaardigheden en musea, voor de leukste tips van locals en voor allerlei betaalbare uitjes. Van een moordwandeling tot een Rembrandtarrangement en van een theeproeverij tot een whiskyproeverij; bij Amsterdam Oude Stad bent u aan het juiste adres. Neem contact op via info@amsterdamoudestad.nl of 020-62 38 622.

Overige partners

Ondernemersvereniging

Wij zijn actief lid van ondernemersvereniging Nieuwmarkt

Website door
www.pocketmenu.nl

Reserveren

Uw reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging.

Reserveringen vanaf 11 personen klik hier

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden